Engels in de brugklas

Uitgeverij Betelgeuze heeft kennisstof die ondersteuning biedt bij Engels in de brugklas. Voor verschillende doelgroepen kan de Engelse taal een uitdaging vormen. Wij bieden lesstof die het leren vergemakkelijkt en de drempel wegneemt. Zo komt iedereen mee met de Engelse les en blijft leren leuk. Educatie is belangrijk en moet voor iedereen toegankelijk zijn, wij maken dit graag mogelijk.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Hulp bij Engels in de brugklas met lesmateriaal die het luisteren en lezen stimuleren

Wij leveren materialen waarmee kinderen met een leerachterstand of leer- en gedragsproblemen geholpen zijn op het gebied van leren. Onze missie is onderwijs en kennis verspreiden en mogelijk maken voor iedereen. Wij bieden ook lesmateriaal voor het volwassene onderwijs. Veel kinderen die moeite hebben met taal hebben problemen om mee te komen tijdens de lessen. Vooral de vreemde talen zoals Frans, Duits en Engels vormen een struikelblok in de brugklas. Wij bieden lesmateriaal met extra oefeningen die gericht zijn op de specifieke problemen. Door de opdrachten uit te voeren wordt het volgen van bijvoorbeeld Engels eenvoudiger in de brugklas. Voor een leerling met dyslexie kan de combinatie lezen en luisteren een struikelblok vormen. Wij hebben lesboeken die het luisteren en lezen stimuleren.

Print On Demand

Veel van onze uitgaven zijn POD. Dit staat voor Print On Demand en wil zeggen dat wij de materialen afdrukken als u een bestelling plaatst. Dit zorgt ervoor dat er niet onnodige opslag wordt gebruikt en dat er geen papier wordt verspild. Daarbij is het op deze manier mogelijk om de materialen aan de specifieke behoeften aan te passen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden, bestel lesmateriaal en krijgt hulp bij Engels in de brugklas!

luisterlezen engels

klankspelling schrift engels

spellingkaarten engels

zichtwoorden engels

hulp bij leerproblemen engels lezen en spelling

opstap engels deel iii basiswoorden 2

opstap engels deel ii basiswoorden 1

opstap engels deel i leenwoorden