Opstap Frans Deel I Leenwoorden

Opstap Frans Deel I Leenwoorden
Opstap Frans Deel I Leenwoorden
Opstap Frans Deel I Leenwoorden
Opstap Frans Deel I Leenwoorden

Ans van Berkel, Rinie Hoeks-Mentjens

Locatie330070136
ISBN: 978-90-8708-013-6 | softcover gelijmd gebonden | 90 pagina's | met kwartetspellen, leenwoordenkaart en memoryspel
46.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Opstapboek Frans Deel I Leenwoorden

Opstap Frans Leenwoorden behandelt woorden die in het Nederlands zijn overgenomen. Voorbeelden: chauffeur, taille en douane. Deze voorkennis maakt het voor hen makkelijker om de spelling en uitspraak van nieuwe woorden te leren.

De delen Leenwoorden bieden de leerling zo letterlijk een opstap naar het leren van 'echte' Engelse en Franse woorden.De delen Basiswoorden (Opstap Engels) en Franse woorden (Opstap Frans) behandelen de hoofdbeginselen van de Engelse respectievelijk Franse spelling. De relatie tussen klanken en letters krijgt veel aandacht.

Er wordt in deze Opstapdelen uitsluitend met hoogfrequente woorden geoefend. Dat zijn woorden die relatief vaak in teksten voorkomen, ook in de reguliere leergangen Engels of Frans. Zowel spelling als betekenis van deze woorden zal beter blijven hangen doordat de leerling ze 'in het wild' maar ook in de Opstapboeken herhaaldelijk tegenkomt.

Bij de Opstapboeken worden audio-cd's en diverse spellen (kwartetten, memory, bingo, puzzels etc.) geleverd. Het inprenten van woorden gaat zo spelenderwijs. De audio-cd ondersteunt de leerlingen bij de juiste uitspraak van woorden.

Deze delen zijn zowel los als in een set te bestellen.