Hally

Hally

Louise Koppijn

Locatie332000440
ISBN: 978-90-8708-044-0 | softcover | gelijmd gebonden | formaat 156 x 210 | 284 pagina's
17.50 *Prijzen zijn inclusief btw

HALLY - geluk en ongeluk

Het boek

Hally is de enige dochter van welgestelde ouders. Haar moeder is Indonesisch en haar vader Nederlander. Na het met succes afsluiten van haar studie binnenhuisarchitectuur krijgt zij van haar ouders het aanbod om een reis door Amerika te maken.

In het vliegtuig op weg naar Amerika leert zij Dan kennen, die net als zijzelf, een zwerftocht door Amerika wil maken. Een tocht van Phoenix naar de Hooverdam, Las Vegas, de Canyons en dan via Salt Lake City naar San Francisco, waar hij vrienden heeft wonen. Zij besluiten de tocht samen te ondernemen. En naar mate de reis door Amerika vordert, ontwikkelt zich een heftige liefde tussen beiden, die uitmondt in een vaste relatie.

Zeven jaar later vinden we beiden terug in Nederland. Een echtpaar met twee kinderen, Pam en John en maken we kennis met de ouders van Hally. Bijzondere mensen die Hally te allen tijde bijstaan in de grote problemen, die ontstaan als blijkt dat Dan lijdt aan een zeer ernstige vorm van schizofrenie. Hally gaat door een draaikolk van emoties, verdriet en eenzaamheid.
Hally komt uit haar problemen en het leven lacht haar weer toe. Zij vindt een nieuwe liefde en maakt vele vrienden totdat het noodlot toeslaat . . . !

De Auteur

Een aangrijpende geschiedenis, geschreven door Wies Koppijn, auteur van Krakepoot, Pa Koppijn en Ervaringen.