Gevlucht!

Gevlucht!
Gevlucht!
Gevlucht!
Gevlucht!
Gevlucht!

Robert J. Blom

Locatie332011232
ISBN: 978-90-8708-123-2 | gelijmd gebonden | Formaat 156 x 235 | 196 pagina's
24.95 *Prijzen zijn inclusief btw
GEVLUCHT!

Vier aangrijpende verhalen van twee jonge vrouwen en twee jonge mannen, die zich niet lieten onderdrukken door de islam en het communisme. Zij ontvluchtten hun land en maakten een prachtige carrière in Nederland.

Het boek
In Gevlucht! vertellen vier jonge mensen hoe het leven was, in communistisch Roemenië, in het vijandige Koerdische deel van Irak, in het gevaarlijke fundamentalistische Iran en in het door de taliban bezette Afghanistan. Het zijn hemelschreiende verhalen over angst, verlangen, onmacht, marteling en bloedbaden.

Dan volgt er een periode van onzekerheid en hoop, de vlucht en het nieuwe leven in Nederland. Vier trieste levensverhalen met een happy end: een mooie, bovengemiddelde carrière in een vrij land.

De Auteur
Van zijn hand verschenen ruim meer dan 100 boeken, waarin hij onder andere in gaat op bedrijfseconomische vraagstukken. Blom schrijft over mens en samenleving, zoals in Gevlucht!. Bloms boeken geven niet alleen een weergave van een tijdsbeeld, maar zijn vooral boeiend en praktisch gericht.

klanten die dit artikel bestelden, kochten ook…