Zeg, liefde

Zeg, liefde
Zeg, liefde

Marije Hendrikx en Dick Panman

Locatie332021300
ISBN: 978-90-8708-130-0 | Gelijmd gebonden pocket | Formaat 90 x 156 | 56 pagina's | Dichtbundel
9.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Zeg, Liefde...

Zeg, Liefde... is een gedichtenbundel, waarin Marije Hendrikx en Dick Panman zich begeven op het smalle pad naar het geluk. In dialoog rekenen zij af met breuklijnen van voorbije relaties en geven zij voeding aan herboren romantiek. Buiten de mist van roze wolken getuigen deze duo-gedichten van innig levensgevoel dat raakt. Hendrikx schrijft op de even pagina's waarop als in een gesprek Panman op de oneven pagina's antwoord.

Het boek
Zeg, Liefde... is een gedichtenbundel, waarin Marije Hendrikx en Dick Panman zich begeven op het smalle pad naar het geluk. In dialoog rekenen zij af met breuklijnen van voorbije relaties en geven zij voeding aan herboren romantiek. Buiten de mist van roze wolken getuigen deze duo-gedichten van innig levensgevoel dat raakt. Een prachtig geschenk voor bijzondere momenten zoals Valentijn, kerst of een trouwdag.

De gedichten in 'Zeg, Liefde...' liggen diep onder de oppervlakte van een vluchtig samengaan en bewijzen dat heling van verscheurde zielen alleen mogelijk is door wederzijdse herkenning van persoonlijke kernen.

Als Valentijn geschenk kan het boek 'Zeg, Liefde...' nu geleverd worden met een Valentijn omslag. Op deze omslag is het mogelijk de naam van uw geliefde te laten drukken met als afzender de drie bekende xxx.

De Auteurs

Dick Panman: Na een hectisch bestaan als journalist bij kranten, weekbladen, radio- en tv heeft Dick Panman (60) zijn oorspronkelijke drijfveren opgepakt en heeft hij de rat-race met ferme pennenstreken achter zich gelaten. Al in de jaren '70 kregen zijn literaire ambities gestalte met liedteksten voor theatergezelschappen en met de productie van culturele programma's. Dick Panman heeft als verbaal performer aan de weg getimmerd in Groningen, Haarlem, Amsterdam en Rotterdam. In de omgeving van Deventer heeft hij zich de laatste jaren ontpopt tot dichter pus sang

Marije Hendrikx: Ze is geboren in 1945 en opgegroeid in Zuid-Limburg. Ze schrijft van kinds af aan, niet alleen gedichten, maar ook verhalen. Met haar voordrachten viel ze tijdens haar jeugd verschillende keren in de prijzen. Na vele reizen naar Afrika, India en Thailand heeft ze haar domicilie gekozen in Scheveningen. Van haar hand is ook verschenen 'Vleugje Liefs' gedichten over verlies, verlangen en verbinding. Geïllustreerd met kleurrijke krijttekeningen

klanten die dit artikel bestelden, kochten ook…