LBRT aanbieding jaarabonnement 2024

LBRT aanbieding jaarabonnement 2024
LBRT aanbieding jaarabonnement 2024
LBRT aanbieding jaarabonnement 2024
LBRT aanbieding jaarabonnement 2024
LBRT aanbieding jaarabonnement 2024
LBRT aanbieding jaarabonnement 2024

Jaarabonnement Remediaal met korting

LBRT aanbieding

Een jaarabonnement op ons vaktijdschrift Remediaal inclusief 1 gebruikersaccount op de digitale artikeldatabase www.remediaaldigitaal.nl voor € 40,00  (Normale prijs € 87,50)

€ 87.50 40.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Remediaal en Remediaal Digitaal
Platform voor Educational Needs in het vo/bve

Een jaarabonnement op Remediaal bestaat uit 6 nummers Remediaal en één gebruikersaccount op de remediaal artikeldatabase remediaaldigitaal.nl

Remediaal
Remediaal is een vaktijdschrift voor Educational Needs in het voortgezet onderwijs en bve. Al sinds de start in 2000 is het een onafhankelijk vakblad voor remedial teachers, leerkrachten, orthopedagogen, psychologen en anderen die met leer- en gedragsproblemen te maken hebben. Remediaal wil een brug slaan tussen theorie en praktijk. Het doel is enerzijds praktijkoplossingen aan een wetenschappelijke toets te onderwerpen en anderzijds bevindingen uit relevant wetenschappelijk onderzoek op 'bruikbaarheid in de praktijk' te beoordelen.

Remediaal verschijnt 6 x per jaar waarvan één dubbelnummer. Dit dubbelnummer is een themanummer. Themanummers van de afgelopen jaren zijn dyscalculie, lezen, autisme en toetsen.

Remediaal Digitaal
Remediaal Digitaal is de online-database met alle in Remediaal gepubliceerde artikelen vanaf 2015. Een abonnement bestaat uit 1 gebruikersaccount. Er zijn meerdere gebruikersaccounts verkrijgbaar.

Alle artikelen in de remediaaldigitaal database zijn opgenomen als Pdf. Met een uitgebreide zoekfunctie kunnen artikelen worden opgevraagd op auteur, op titel, op publicatiejaar of nummer en op een groot aantal toegevoegde trefwoorden. De gevonden Pdf's kunnen worden gedownload, worden gelezen of geprint. De remediaaldigitaal database vindt u op www.remediaaldigitaal.nl

Na afloop van het aanbiedingsjaar wordt de abonnementsprijs omgezet naar de normale jaarabonnementsprijs. Opzeggingen kunnen schriftelijk worden opgegeven vóór 1 juli van het abonnementsjaar.